Ölkalender – Här är topp 6 bästa alternativ!

Vi kan verkligen inte klaga på att få en klassisk choklad adventskalender – de är alltid ett ljuvt sätt att räkna ner till jul. Men alkoholhaltiga adventskalendrar? Nu är det något att verkligen fira. Om vin inte är precis din grej kanske 24 flaskor öl passar bättre. Från lådor som har full lager till kalendrar som du kan fylla själv, här är de bästa öl-kalenderna som hjälper dig att känna julstämningen. Skål!

Vill du ha fler presentidéer? Kolla in dessa perfekta presenter till dina ölälskande knoppar.

1 – Ölkalender

Ge den du tycker om ölen från givethembeer.com. Du hittar ett dussin olika burkar hantverksöl i den här lådan, från Ballast Point, Dogfish, Wicked Weed och mer. Det är verkligen ett jul mirakel! En ölkalender som verkligen rekommenderas då mixen är både rolig och god.

2 – 12 dagar av julhantverkslåda City Brew Tours

Varje dag när du öppnar rätt dag hittar du en ny öl att njuta av. Ölen kommer från bryggerier över hela landet, och du kan hoppa online och diskutera burkarna med ölexperter.

3 – Hoppy Hanukkah Craft Beer Box City Brew Tours

Vill du ha åtta galna nätter? Den här helt okonventionella Hanukkah-kalendern kan hjälpa till. Du behandlas med åtta hantverksöl – en för varje kväll på semestern. Dessutom hittar du små godisar som gelt och bryggeri swag gömda i lådan också. Annons – Fortsätt läsa nedan

4 Santa’s Evening Craft Beer Advent Calendar

CraftAdventBox kan arbeta igenom alla 24 flaskor du har tänkt att prova med den här hantverkskalendern med fyll-själv-hantverk.

5 Snowman Beer Christmas Countdown

Denna anpassningsbara björkträsnögubbe är det perfekta stället för att visa (och njuta av) din sprit under semestern. (Hett tips: Använd något med en orange mössa för lil ‘killens “morot” näsa.)

6 öl adventskalender 24-pack

Ett annat vackert kalenderalternativ i björkträ! Fyll detta träd med dina favoritflaskor under semestern.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *